Wednesday, 11 January 2017

Aluminiul din vaccinuri


Am decis sa incep suita de articole pe tema vaccinurilor cu continutul de aluminiu din vaccinuri pentru ca aceasta este preocuparea mea si in acelasi timp ingrijorarea mea. Articolele care NU recomanda vaccinarea spun raspicat vaccinurile sunt toxice dar nu explica destul de clar in ce fel sunt. Unele contin informatii vechi despre continutul de mercur, total fals, in prezent mercur nu se mai regaseste in niciun vaccin. Apoi tot pe acolo o sa gasiti ca se folosesc fetusi avortati, fals si aici, a fost un singur caz in 1966 cand a fost donat un fat avortat. Ingrijorarea vine de la vaccinul ROR care este crescut pe celule vii umane dupa care celulele umane sunt distruse. Sursa uneia din explicatii aici.
Urmeaza ingrijorarea legata de celule din rinichiul de maimuta. Gasiti aici explicatia sa nu ma repet eu. La fel ca si in cazul celulelor umane, acesta sunt inlaturate, folosite doar in procesul de productie.
Faptul ca se mentioneaza ca mai exista urme de formaldehida si se creeaza o isterie e ca si cum as spune eu invitatilor ca le servesc o ciorba si sunt sanse sa existe urme de malai/mamaliga pentru ca am mestecat cu aceeasi lingura de lemn pe care saptamana trecuta am folosit-o pentru a prepara o mamaliga. Sau in prajitura s-ar putea sa existe urma de teflon din cauza vasului folosit pentru coacerea prajiturii. Desi cel mai probabil la o analiza la microscop nu o sa gasiti nici malai nici teflon in niciunul din preparate, totusi dat fiind faptul ca nu sunt sigura o sa le spun invitatilor pentru a lua decizia daca vor sa manance sau nu in functie de alergiile de care sufera.

Dupa parerea mea aluminiul este adevarata ingrijorarea reala. Acesta se regaseste la lista de ingrediente pentru urmatoarele vaccinuri: cele hexavalente (Hexacima, Hexaxim, Infanrix Hexa), Tetraxim, Prevenar si poate si altele dar eu doar de acestea am cunostinta. Voi actualiza articolul daca va fi nevoie.

Ce nu se scrie pe prospect este cat de mult afecteaza aluminiul iar pe Internet gasesc informatii incomplete. Cei pro vaccinare spun ca vaccinurile sunt sigure, ca acea cantitate de Al este foarte mica pentru a crea probleme si ca oricum excipientii sunt eliminati prin urina la cateva ore de la administrare. Am pus accent pe cuvantul urina pentru ca urmeaza ceva interesant.

Eu as vrea sa ii cred dar totusi care este cantitatea de Aluminiu periculoasa pentru organism per kg corp? Ca sa dovedeasca fara dubiu ca nu este periculos sa primesti pe cale intramusculara 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu si 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu.
Mai mult afirma ca Aluminiul se regaseste in jurul nostru, in mancare si apa, lapte matern, asa ca de ce atata ingrijorarea pentru cateva miligrame dintr-o doza de vaccin. Da, asa e insa pe cale digestiva rata de absorbtie este de 0.3% si ca rinichii unui om sanatos elimina cu succes aluminiul ingerat. Pe cand pe cale parenterala, intravenos de exemplu rata de absorbtie/retinere in organism este de 40% in cazul adultilor si 75% in cazul copiilor. Sursa o gasiti aici. Sigur, vor spune cei pro vaccinare intravenos nu e tot aia cu intramuscular si nu e dar urmeaza si veriga lipsa din ecuatia aceasta.

O sa parasesc pentru o clipa teritoriul vaccinurilor pentru a va indrepta atentia catre prospectul unui
tip de Vit K administrat in USA. Prospectul il gasiti la aceasta adresa. Redau mai jos doar o parte din prospect care mi-a atras mie atentia:
"WARNING: This product contains aluminum that may be toxic. Aluminum may reach toxic levels with prolonged parenteral administration if kidney function is impaired. Premature neonates
are particularly at risk because their kidneys are immature, and they required large amounts of calcium and phosphate solutions, which contain aluminum.
Research indicates that patients with impaired kidney function, including premature neonates, who receive parenteral levels of aluminum at greater than 4 to 5 mcg/kg/day accumulate aluminum
at levels associated with central nervous system and bone toxicity. Tissue loading may occur at even lower rates of administration. "

Deci e vorba de administrarea de 4-5 micrograme/kgcorp/zi care acumulate sunt asociate cu toxicitate a sistemului nervos si osos in cazul copiilor cu functii renale slabite. Stati asa, functii renale slabite, pai copiii oricum au rinichii imaturi, asta inseamna ca....
O doza de Infanrix Hexa de exemplu are 0.5 miligrame de hidroxid de aluminiu si 0.32 miligrame de fosfat de aluminiu. Dat fiind faptul ca nu prea ma pricep la chimie o sa imi permit sa adun mere cu pere si sa totalizez 0.82miligrame de aluminiu in doza de Infanrix adica ...tineti-va bine...820 de micrograme intr-o doza. Din aceste 820 de micrograme conform informatiei gasite aici, 75% sunt retinute de organismul unui copil mic adica 615 micrograme. La un calcul simplu un copil la 2 luni cu o greutate de 5kg conform informatiilor de mai sus calculam nivelul de toxicitate de 20-25micrograme pe zi (adica depasit nivelul de 25-30 de ori!).

Ca atare un copil primeste de 25-30 de ori nivelul de risc de toxicitate la prima doza de hexavalent. La a doua doza scade riscul datorita cresterii in greutate a copilului. Si aici nu pot sa nu ma intreb, oare....nu cumva...poate totusi...

Aici am analizat doar vaccinul hexavalent Infanrix Hexa. Vaccinul ROR nu contine nici Aluminiu, nici Mercur, voi reveni intr-un articol viitor privitor la ingrijorarea ROR si autism.

Asadar Aluminiu -  toxicitate sistem nervos si osos. E o ingrijorare reala. Cum stim daca un copil poate elimina eficient Aluminiul primit prin vaccin? Nu stim dar din pacate pentru unii aflam de abia dupa ce nu au reusit ....

Va doresc sa faceti alegerea potrivita pentru copiii vostrii.
Pentru mai multe articole pe aceasta tema, va invit pe grupul dedicat acestui subiect
Vaccinarea: toxicitate, inutilitate sau un rau necesar?


Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

TrimiteŇ£i un comentariu