Thursday 3 November 2016

Budinca cu dovlecei si branza


Ingrediente pentru 2 forme ramekin de 12cm diametru:
  • 1 dovlecel
  • 100g branza de vaci
  • 1 ou
  • marar
  • boia ardei dulce
  • 1 iaurt mic (140g)
  • 2 linguri de lapte
  • unt si pesmet pentru forma 
Dovlecelul il taiem felii subtiri si il lasam deoparte. Intr-un vas batem oul usor cu furculita, adaugam branza de vaci, iaurtul, mararul tocat marunt, boia de ardei dulce, 2 linguri de lapte si omogenizam compozitia.
Formele de ceramica le ungem cu unt si le tapetam cu pesmet. Imbracam interiorul formelor cu felii subtiri de dovlecel apoi punem o parte din compozitia formata anterior, apoi inca un strat de dovlecei si terminam cu compozitia de ou si branza de vaci.
Dam formele la cuptorul preincalzit la 180 de grade Celsius pana cand se incheaga ca o budinca. Se lasa sa se raceasca in forme apoi se rastoarna. Se servesc reci sau calde. Sunt o gustare delicioasa pentru copii dar si pentru adulti.
Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu