Friday 21 January 2011

Stir&Fry - Broccoli si Sparanghel

English version

Ingrediente:

  • 1 castron de Broccoli, Sparanghel si Varza de Bruxelles
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura de ulei de palmier
  • apa

Metoda Stir&Fry foloseste cladura maxima si apa in cantitati mici si controlabile pentru a creea o mini-sauna in vasul de gatit, de preferat un wok. In acest fel, legumele capata o textura moale dar sunt in acelasi timp foarte crocante. Intregul procedeu de gatit dureaza cam 5 minute. Legumele iti spun cand s-au facut :).

Se incinge uleiul de palmier in wok si cand aproape fumega, se adauga legumele. Se amesteca continuu cu o spatula de lemn.


Se adauga sosul de soia si o lingura de apa. Se amesteca continuu si din cand in cand mai adaugam cate o lingura de apa pana cand se evapora. Trebuie sa auziti mereu un sfarait si sa creeati acea mini-sauna de care vorbeam.

Dupa aproximativ 5 minute (mai mult sau mai putin, depinzand de cantitatea de legume), se ia wok-ul de pe foc.


Selectam apoi niste broccoli si sparanghel pentru bebelus iar apoi mancam impreuna. Se servesc caldute si sunt delicioase.



Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu