Thursday 20 January 2011

Gulas

English version


Ingrediente:

Antricot vitel 800g
2 cepe
1 morcov
1 ardei
cartofi 500g
boia ardei dulce
condimente uscate: busuioc, cimbru, oregano
pasta ardei dulce(optional, de data asta nu am folosit)
sare


Intr-o oala punem 3 linguri de ulei, o cana cu apa si adaugam legumele taiate in afara de cartofi.




Le lasam la inabusit 10-15min apoi adaugam bucatile de carne.


Dupa 10-15min adaugam 2 cani cu apa, boia de ardei dulce si condimentele uscate dupa gust. NU adaugati sare decat la sfarsit, sarea dezhidrateaza carnea de vita si o face tare. Acoperim cu un capac si cand incepe sa fiarba adaugam cartofii taiati cubulete



Acoperim cu capacul, mai adaugam apa cat sa acoperim si cartofii si lasam la fiert pana se inmoaie cartofii. La sfarsit adaugam putina sare. Pentru a ingrosa putin sosul puteti adauga putina faina sau amidon.

O poza de final cu masa de pranz, gulas cu paine de casa si salata verde.
In castronel, gulasul mixat la blender pentru bebelus. Este recomandat sa se serveasca masa impreuna cu copilul. Pofta buna!

Doriti sa fiti anuntat prin E-mail cand apar postari noi pe acest blog?

Introduceti va rog adresa dvs de E-mail:
Veti primi un E-mail cu un link pentru a va activa abonamentul.
Cautati si in Junk daca nu il primiti.
Blog Feed:http://feeds.feedburner.com/ReteteCulinareAdaptateDieteiBebelusuluiTau

Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Trimiteţi un comentariu